Ciutadans votarà no als pressupostos de Figueres

2019-02-18 11:30

El portaveu municipal de Ciutadans a Figueres, Héctor Amelló, ha anunciat que la seva formació “no aprovarà el pressupost municipal dels partits colpistes”. Amelló ha explicat que “qualsevol suport als comptes que volen presentar aquests partits suposa una traïció al constitucionalisme”. 

A més, el portaveu de Cs s'ha mostrat perplex davant la possibilitat que PSC i PP puguin donar suport als comptes municipals “dels partits que han provocat el cop a la democràcia - ha reiterat - i que no han cessat d'insultar-nos i arraconar els ciutadans partidaris del constitucionalisme”.

El portaveu taronja ha manifestat que “no és el moment de concessions al separatisme perquè és el moment de governar per a tota la ciutadania”. Amb aquest posicionament respecte dels comptes municipals, Amelló vol “deixar clar que Cs està al costat dels veïns que es senten menystinguts i apartats de la vida pública pel govern actual i no els deixarem sols”. 

Amelló també ha volgut advertir a socialistes i populars que facilitar l'aprovació del pressupost municipal dels partits separatistes “és una traïció als seus votants”.