Ciutadans vol invertir 7 milions en els barris de FIgueres

2023-05-22 17:30

Invertirem 7 milions d'euros en els barris de Figueres per a recuperar-los de l'oblit”. Així ho ha assegurat l'alcaldable de Ciutadans (CS) a Figueres, Héctor Amelló, com a proposta per a revertir “la degradació” en la qual es troben actualment els barris “on s'ha perdut qualitat de vida i els veïns estan cansats de ser els grans oblidats”.

Per a l'alcaldable Amelló, la inversió en els barris és prioritària “perquè aquí tothom paga impostos i es necessita també que rebin serveis de qualitat, renovació de mobiliari urbà, incentiu de comerç i que no es degradin els parcs i jardins”. “El govern actual ha donat l'esquena als barris i nosaltres els anem recuperar de l'oblit”, ha insistit.

L'alcaldable Amelló ha especificat que els 7 milions d'ajudes permetrien “obrir línies d’ajuda per a emprendre negocis en els barris”, destinar partides a renovació del mobiliari urbà i destinar també una part a millores de seguretat. “El que busquem és que qui vulgui tenir un projecte de vida en els barris de Figueres se sentin orgullosos i puguin viure dignament”, ha conclòs.