Ciutadans demana que es retiri de l'Ajuntament de Figueres la pancarta que reclama la llibertat dels presos polítics

2017-11-17 17:00

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Figueres ha demanat que el govern local retiri qualsevol pancarta partidista de la façana de l'ajuntament perquè "no representa tots els veïns", així ho ha manifestat el portaveu de Cs a la població, Héctor Amelló. El regidor ha denunciat la situació davant la Delegació del Govern a Catalunya perquè requereixi l’Ajuntament a la retirada de les pancartes i, en cas que no ho faci, “es denunciï la negativa davant l’autoritat judicial” perquè faci complir la llei.


Per al regidor de Cs, els ajuntaments "no poden usar-se com a eina política d'uns quants" i els ha instat a "dedicar els seus recursos a la gestió de les competències municipals i millorar la vida de tota la ciutadania".


Amelló ha recordat que Ciutadans ha defensat i seguirà defensant la imparcialitat de les institucions i ha assenyalat la necessitat de"construir un nou projecte per a Catalunya a partir de les eleccions autonòmiques del 21D i de les municipals de 2019". Finalment, el regidor ha fet una crida per "evitar els sectarismes perquè només condueixen a la divisió i a la confrontació".