Ciutadans demana al PSC que abandoni el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i deixi de recolzar 'un partit que se salta la llei'

2017-09-22 11:30

El portaveu de Ciutadans al Consell Comarcal, Héctor Amelló, demana públicament al PSC que abandoni el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i deixi de recolzar “un partit que se salta la llei”.

“En aquest moment, qualsevol partit constitucionalista no pot estar recolzant a partits que se salten les lleis, per això el PSC hauria d'abandonar el govern del Consell Comarcal de l'Alt Empordà”, ha dit Amelló, qui també ha criticat l'actitud dels socialistes empordanesos “per no voler reflectir al territori la mateixa actitud que van tenir al Parlament de Catalunya quan els partits separatistes van colpejar la democràcia”.

El portaveu taronja considera que mantenir el suport comarcal als convergents suposa “concedir poder territorial a aquells que s'estan saltant la llei”. Al seu torn, també ha demanat als socialistes i populars de Vilafant que “usin la seva majoria per negar-se a cedir els locals municipals per al referèndum il·legal”. “Han de donar exemple i ser conseqüents amb la legalitat; la llei del referèndum està suspesa”, ha recordat Amelló.