Ciutadans de Figueres descarta entrar a formar part de cap equip de govern

2017-01-31 12:00

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Figueres, Héctor Amelló, ha advertit que la ciutat “es troba amb un govern en minoria que necessitarà de la suma de la resta de forces” i, per tant, ha destacat que “el diàleg serà l’eina més important per construir un projecte de ciutat”. A més, ha alertat que davant la  ruptura i la impossibilitat de formar un govern de centre i “respectuós” amb les lleis “Ciutadans no entrarà a formar part de cap govern”, sinó que continuarà “fent una oposició responsable pensant en la ciutadania i sempre oberts a pactar mesures de ciutat amb la resta de grups”.

Ciutadans de Figueres ha entregat un document a la resta de portaveus i al teixit associatiu de la ciutat on deixa palès quins són els reptes urgents que considera que s’han d’abordar en el que resta de mandat i obre la porta al diàleg amb la resta de grups per arribar a acords de ciutat. Entre els temes estan els “serveis socials i de salut, mesures de reactivació de l'economia i l'ocupació, millores per a una política pressupostària rigorosa, polítiques de seguretat, civisme i convivència, mesures per a la transparència i la participació i  polítiques de joventut”, entre d’altres.

“L’objectiu és fixar de forma expressa un document de partida, que s’ha d’enriquir amb el diàleg amb tots els grups, per arribar a acords en els grans reptes de ciutat” ha conclòs Amelló.