CiU ha presentat al far de Palafrugell la candidatura que encapçala Santi Vila

2012-10-19 19:00

Convergència i Unió a les comarques gironines ha presentat avui divendres la candidatura per a les pròximes eleccions del 25 de novembre. L’acte ha tingut lloc al Far de Sant Sebastià pels valors que aquest representa, tal i com ha explicat el cap de llista, Santi Vila, “el Far sempre ha significat donar seguretat i confiança als navegants i especialment quan hi ha mala mar i tempestes. Ara el país viu un moment que té a veure –des del punt de vista metafòric- amb el paper que ha de jugar un far en les tempestes i com a futurs diputats i diputades d’aquest país és important que ens vinculem amb aquests valors”. 

En referència als membres de la candidatura, Santi Vila ha subratllat que “està formada per persones que acrediten una trajectòria solvent tan políticament com professionalment” on “totes les comarques hi són representades”.  

Durant la seva intervenció, el cap de llista de CiU per Girona ha explicat els tres principals blocs del programa electoral. En primer lloc “donar arguments que sumin per acreditar que necessitem un Estat Propi per superar la crisi. Només ens en sortirem si ens dotem d’estructures d’estat propi que ens permetin afrontar en llibertat plena les decisions que el país necessita”. En segon lloc, compromís dels candidats en la defensa de l’estat del benestar. I per últim,  “mesures que creiem necessàries que s’han d’emprendre per tal de reactivar l’economia i per sortir d’aquest marc de recessió on ens trobem actualment”.

El número sis de la llista de CiU és l'alcalde de Llançà Pere Vila.