CiU Figueres aprova per unanimitat la candidatura i el programa electoral per a les properes eleccions municipals

2011-03-12 16:00

L’Assemblea extraordinària de Convergència i Unió ha aprovat, aquest matí, per unanimitat el programa electoral i la candidatura amb què l’alcalde de Figueres, Santi Vila, opta a la reelecció el proper 22 de maig. Els quatre llocs de la llista que venen darerra Santi Vila són cares noves respecte a l'actual consistori.

L’aprovació, que ha tingut lloc al Cercle Sport Figuerenc, ha servit per posar el punt i final a una jornada de treball en què els membres de la candidatura, militants, simpatitzants i representants de la societat civil de Figueres han debatut els eixos programàtics del document. 

El programa electoral de CiU és un document fet des del realisme i la plena consciència de la dificultat econòmica i financera, que es deriven del context actual de crisi en el què vivim. Una realitat present en els cincs grans àmbits en què es divideix el programa. Àmbits i propostes que han de servir per assolir tres grans reptes en els propers quatre anys: aixecar l’economia de la ciutat; millorar la formació de la nostra gent; i, finalment, garantir la cohesió social, la llibertat i la seguretat ciutadana.

Per fer-ho possible, l’equip encapçalat per l’alcalde Santi Vila ha presentat un “Contracte amb la ciutadania de Figueres”, un document que descriu el model de ciutat per a la Figueres del futur, els valors de la candidatura i prop de 500 propostes d’acció per als propers quatre anys.

L’assemblea extraordinària també ha aprovat per unanimitat la candidatura de la federació per a les eleccions municipals. “Una candidatura que ha estat dissenyada per continuar treballant en la trasnformació i modernització de Figueres. Un projecte que vam començar fa quatre anys i que amb la confecció d’aquesta candidatura -més tècnica, més formada i més jove- agafarà un nou impuls”, ha explicat Santi Vila al presentar l’equip d’homes i dones que des d’avui s’uniexen al projecte de l’alcalde de Figueres. 

Candidatura de Convergència i Unió per a les properes eleccions muncipals a Figueres:

1. Santi Vila
2. Marta Felip
3. Mercè Castelló
4. Manuel Toro
5. Josep Maria Godoy
6. Joaquim Felip
7. Joaquim Ferrer
8. José Luís Yécora
9. Sònia Trilla
10. Dolors Pujol
11. Pere Giró
12. Sergi Garcia
13. Jordi Masquef
14. Mar Casas
15. Assumpció Pairutó
16. Jordi Vidal
17. Josep Obradors
18. Aïda Vera
19. Lluís Heras
20. Dolors Viñolas
21. Maria Antònia Bonany

Suplents:
· Jordi Fèlix
· Lluís Camós
· Olga Reixach