Cinc corals a Roses a benefici de Càritas el diumenge 22

2012-01-17 08:00

El proper diumenge 22 de gener (19 h), tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses un concert solidari organitzat per Càritas de Roses i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i de diverses corals empordaneses. L’acte consistirà en una cantata de Nadal que porta per títol “Nadal: llum i misteri”, de Francesc Vila i Joan Farràs, interpretada per corals, solistes, rapsode i pianista.

L’audició comptarà amb la col·laboració de les corals Polifònica de Figueres, Coral Germanor Empordanesa del Casino Menestral de Figueres, Coral Castellonina, Orfeó Jonquerenc i Orfeó de l’Empordà d’Avinyonet de Puigventós. En l’apartat infantil, interpretant cançons infantils i tradicionals catalanes, participarà també la coral del Centre Escolar Empordà de Roses, mentre que la interpretació al piano anirà a càrrec de Pere Puig Griessenberg. Hi participarà també com a rapsode Sílvia Casamort.

El preu de l’entrada d’aquest acte solidari és de 6 euros. Els tiquets es poden adquirir anticipadament a la botiga Botó d’Or (de dimarts a divendres de 17 a 20) i a les taquilles del Teatre Municipal (dijous i divendres de 19 a 20.30 h i diumenge dues hores abans del concert).