Cesk Freixas actuarà a l'Escala aquest dissabte 26 de gener

2019-01-21 11:00

El cantautor Cesk Freixas obrirà la programació del ‘Portalblau d’hivern’, de l’Escala, el proper dissabte 26 de gener amb la presentació a Girona del seu nou disc Festa Major. Aquest 2019 el cantautor penedesenc commemora el seu quinzè aniversari damunt dels escenaris presentant el setè treball de la seva trajectòria professional. Cesk Freixas presenta ​un total de tretze peces musicals que arriben en un dels seus moments creatius més brillants, col·locant-lo com un músic, compositor i autor de referència del país.

Arranjat pel seu inseparable guitarrista Victor Nin, i produït per Roger Rodés (Medusa Estudio), el cantautor ens explica que hi ha una altra manera de viure i gaudir, un paradigma vital molt més reposat, sense carreres ni competicions. L’actuació inaugural del ‘Portalblau d’hivern’ forma part dels actes commemoratius dels bombardejos que va patir l’Escala durant la Guerra Civil i que inclouen la inauguració de la restauració del cementiri mariner, de l’escultura-memorial dedicada a les víctimes de la Guerra Civil i de l’exposició Cementiri mariner. 

El festival Portalblau de l'Escala, que se celebra els mesos de juliol i agost, programa per primer cop un cicle d’actuacions de gener a març per reforçar la programació cultural hivernal del municipi empordanès. A banda de l’actuació de Cesk Freixas també s’ha programat el concert de la cantant Judit Neddermann, que actuarà per primer cop al festival presentant el seu disc Nua, el 16 de febrer. Completa el cartell d’aquest cicle hivernal el concert del grup Monstre que es maridarà amb vins del celler Vinyes dels Aspres i les elaboracions de Formatges Montbrú proposats per La Gastronòmica,  empresa especialitzada en propostes enogastronòmiques. Aquesta proposta tindrà lloc el 30 de març. 

Totes les actuacions tenen lloc a l’Alfolí de la Sal, a partir de les 21.30h. Les entrades es poden adquirir al web del festival.