Castelló d'Empúries tria el projecte de 3 AL DESCOBERT per a la rehabilitació de la Sala Municipal

2021-07-27 13:30

La Sala Municipal de Castelló d'Empúries ja té projecte guanyador. Es tracta de 3 AL DESCOBERT, després que el jurat del concurs es reunís aquest dilluns.

Pel que fa al procés participatiu que l’Ajuntament ha impulsat, des del Departament de Participació Ciutadana, durant les darreres setmanes per a conèixer el punt de vista de la ciutadania – empadronada i major de 16 anys – sobre els 3 projectes que havien arribat a la fase final, la ciutadania va donar suport al projecte 3 AL DESCOBERT,  al projecte ESCENES i el  projecte PÀTINA en aquest ordre de preferències

En total hi van participar 238 persones, el que representa un 2,4% del cens. Per a dur a terme el procés participatiu l’Ajuntament va habilitar com a punts de recollida de suports, el web www.tutrieslasalamunicipal.cat, i la Sala Municipal, l’OMAC Empuriabrava, la Biblioteca Municipal, el Centre Emprèn i l’Espai Jove “el Centro”.

Anna Massot, regidora de participació ciutadana, amb relació al procés participatiu, destaca el fet de "posar en valor l'interès mostrat per part dels veïns i veïnes de forma molt positiva".

Salvi Güell, alcalde de Castelló d’Empúries, valora el desenllaç del concurs explicant que“un cop realitzats tots els tràmits legals i havent-se reunit el jurat i valorat l’opinió dels veïns i veïnes ara ens toca començar a treballar per a fer realitat la rehabilitació tan necessària d’aquest equipament que ens permetrà dotar el municipi d’un espai de primer nivell i adaptat als nous usos culturals, turístics i veïnals que li podem donar”.