Castelló d'Empúries sotmet a votació 18 actuacions en la convocatòria del Pressupost Participatiu

2023-10-16 12:00

Del 16 d’octubre a l’1 de novembre totes les persones de 16 anys o més, empadronades al municipi podran participar en la votació final a www.tutriescastello.cat 

La convocatòria del Pressupost Participatiu 2024 a Castelló d’Empúries encara aquestes setmanes la seva fase final amb l’obertura del període de votació, que permetrà als veïns i veïnes escollir a quins projectes volen destinar 250.000€ de la partida d’inversions del pressupost municipal.
Anna Massot, alcaldessa, fa una crida a la participació i destaca que “volem que els nostres veïns i veïnes votin i triïn aquells projectes de present que poden representar un salt qualitatiu pel nostre municipi. Totes les actuacions que sotmetem a votació són fruit de la participació i de la implicació actives de la població en aquest projecte de Pressupost Participatiu que, edició rere edició, es consolida com una iniciativa que empodera de forma real als veïns i veïnes”. 

Què es vota?

L’Ajuntament sotmet a votació i decisió popular un total de 18 actuacions sorgides de les propostes realitzades per la població i del Fòrum Ciutadà de Priorització, i que han estat validades pels serveis tècnics de l’Ajuntament. Cada ciutadà podrà escollir un màxim de tres propostes entre els 18 projectes finalistes.


Quan es pot votar?
El període de votació s’estendrà del 16 d’octubre a l’1 de novembre (ambdós inclosos).
 

Com es pot votar?
La votació es realitzarà de forma online al portal www.tutriescastello.cat i també a través dels punts de votació telemàtica distribuïts pel municipi:
• OMAC Castelló (laborables de 8 a 14 h)
• Espai Jove “El Centro” (laborables de 9 a 13 h i de 16 a 19 h. Dijous només tardes)
• Biblioteca municipal (dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. De dilluns a divendres, de 16 a 20 h; i dissabtes, de 10 a 13 h)
• Espai Alberes (laborables de 9 a 14 h i de 15 a 19 h)
• OMAC Empuriabrava (laborables de 8 a 14 h)
• Pavelló Municipal (laborables de 9 a 21h i dissabtes de 9 a 14h)
• Parades al mercat: 24 d’octubre (Castelló) i 28 d’octubre (Empuriabrava)


Qui pot votar?
Totes les persones empadronades a Castelló d’Empúries que tinguin 16 anys o més. En el moment de la votació caldrà identificar-se amb el DNI o NIE.