Castelló d'Empúries lliurarà els Premis de la Cultura i les Arts en cinc modalitats

2023-01-02 12:00

Aquest dimecres, 4 de gener, a les set de la tarda, tindrà lloc el lliurament dels Premis de la Cultura i les Arts de Castelló d’Empúries. Aquesta és la primera edició dels premis que tenen com a objectiu fomentar i estimular la cultura d’innovació i la creativitat cultural al municipi, i alhora reconèixer el talent de creadors i creadores i de productes culturals, realitzats i inèdits, en cinc modalitats o àmbits culturals i artístics: literari, arts escèniques, musical, audiovisual i arts plàstiques-visuals.

Els Premis de la Cultura i les Arts de Castelló d’Empúries tenen una dotació econòmica total de 15.000,00 € i van dirigits a artistes i creadors i creadores dels cinc àmbits i, en general, a totes aquelles persones i col·lectius amb un producte cultural i artístic realitzat durant els dos anys anteriors a la convocatòria i amb un vincle amb el municipi. Cada un dels cinc àmbits està dotat amb un guardó i 3.000,00 €, i es triarà un guanyador i un accèssit per a cada una de les cinc modalitats.

Durant l’acte, que es portarà a terme a la capella del convent de  Santa Clara, es revelaran els guanyadors i es lliuraran els guardons i accèssits de cada una de les categories.