Castelló celebra la seva festa del 7 a l'11 d'agost

2014-08-05 17:30

Els capgrossos Pepito Sabater, Violí i la Grossa seran els pregoners de la Festa Major de Castelló d’Empúries aquest divendres dia 8 a dos quarts de vuit del vespre a la plaça dels Homes. A continuació, després d'un "txupinazo", i fins a les onze de la nit, a la plaça de les Monges i al claustre del convent de Santa Clara, tindrà lloc la Vª Fira degustació de vins dels cellers de la DO EMPORDÀ i també la primera Edició de Tapes a la Fresca, aquestes seran preparades pels bars i restaurants del municipi.

Els actes de la festa major comencen el dijous amb una exposició dedicada a la Via catalana, la presentació del llibre El Diamant d’Herkimer de David Frigola i teatre humorístic amb Marcel Tomàs. 

De la resta del programa hi destaquen el ball de divendres amb La Principal de la Bisbal, el correfoc de dissabte amb Els Senyors del Foc i Cabrons i Bruixes de Centelles, el concert de rock amb BeThunders i el ball amb Tràfic. Diumenge, entre molts altres actes, hi haurà castell de focs des del rentador i l'espectacle "Dansem 2014" i dilluns es farà un recital de piano en homenatge a mossèn Narcís Costabella a càrrec de John Blanch.