Castell Peralada Restaurant reobrirà el dia 10 de setembre

2020-06-17 11:00

El Castell Peralada Restaurant, que compta amb una estrella Michelin, reobrirà les seves portes el 10 de setembre. Ho farà amb un nou menú degustació i una carta evolucionada. El retorn s’ha endarrerit perquè el Restaurant ha aprofitat l’aturada obligatòria pel Covid-19 per fer unes petites obres de millora a la cuina. 

L’equip del Castell Peralada Restaurant, amb el Xavi Sagristà i en Toni Gerez al capdavant, han estat desenvolupant durant el confinament la nova proposta de Menú Degustació per aquesta tardor. La cuina del Xavier Sagristà vol ser una evolució de segles de tradició culinària reinterpretats de manera creativa amb propostes avantguardistes i basada en la qualitat dels productes de l'Empordà. 

Xavier Sagristà, referent de la cuina catalana i de la cuina de  memòria, busca l’equilibri entre els productes de temporada i la tradició. Sempre amb els maridatges suggerits per Toni Gerez, a partir d’una carta de vins excepcional, en els que òbviament destaquen els vins de Peralada i de l’Empordà en general. 

El Castell Peralada Restaurant disposa d’un dels millors carros de formatges del nostre país, amb més de 200 formatges diferents.