Casellas incorpora al seu equip de treball a Fede Luque i Sònia Trilla

2019-01-29 11:30

El PSC de Figueres ha anunciat la incorporació "al seu projecte, progressista i transformador, el talent, l’experiència i la il·lusió necessaris per dotar-lo amb un perfil transversal, eficient en el qual s’hi pugui sentir identificada gran part de la ciutadania". Així ha anunciat que l'exregidora de CiU entre 2011 i 2015, Sònia Trilla i el docent Fede Luque s'han incorporat a l’equip de campanya del PSC Figueres. Ambdós són signants del manifest de suport a la diagnosi de la ciutat de Figueres que proposa Pere Casellas. 

Frederic Luque, docent, activista i Vicepresident de la Societat Catalana de Tecnologia, és un bon coneixedor de la realitat figuerenca; impulsor d’iniciatives com les Jornades sobre Programació, Robòtica i Impressió en 3D aplicat a l’educació; i és un reconegut especialista en matèria de mobilitat sostenible, accés a les noves tecnologies i Smart city. 

Sònia Trilla, advocada en exercici a Figueres, va ser regidora durant el mandat 2011-2015 a l’Ajuntament encapçalant les àrees d’Habitatge i Patrimoni.