Carme Capdevila i Sandro Rosell seran a la inauguració del Meeting Special Olympics

2010-10-21 10:55

Demà divendres 22 d’octubre a les 8 del vespre tindrà lloc l’acte d’inauguració del Meeting Internacional Special Olympics Figueres 2010 al Pavelló Poliesportiu Municipal de la ciutat. La Consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, Sandro Rosell, President del Futbol Club Barcelona, amb alguns membres de la Junta Directiva del Club, i Mònica Terribas, Directora General de Televisió de Catalunya, són algunes de les personalitats que assistiran a l’acte entre d’altres noms del món de la política, la cultura, l’esport i els mitjans de comunicació, de Catalunya.

Encara queden algunes entrades a la venda per 20 i 10 euros que es poden comprar al Poliesportiu Municipal.

El I Meeting Internacional Special Olympics Figueres 2010 és un esdeveniment esportiu per a esportistes amb discapacitat intel·lectual que durant l’any practiquen diferents disciplines. Es celebrarà del 22 al 24 d’octubre de 2010 i aplegarà a més 1.000 esportistes acompanyats per més de 260 tècnics, els quals arribaran de Catalunya, Castella La Manxa, Castella Lleó, Galícia i Múrcia, a més de les delegacions d’Andorra, Anglaterra, Dinamarca, Everton FC, Itàlia, Mònaco i Veneçuela.

Hi haurà competicions de futbol, bàsquet, petanca, atletisme, tennis, tennis-taula, gimnàstica, handbol i natació. L'entrada per veure aquestes competicions a la zona poliesportiva de Figueres és gratuïta. La torxa arriba avui dilluns a Figueres, farà un recorregut a les 12.00 del migdia des de la Rambla Nova a la plaça de l'Ajuntament.