Carles Pàramo renuncia a l'alcaldia de Roses que ocuparà Montse Mindan

2013-07-29 12:00

Aquest dilluns l'alcalde de Roses de CiU Carles Pàramo ha fet efectiva la seva renúncia al càrrec. Des del seu bloc Pàramo ho justifica dient que ho fa "pensant en el futur". Així la primera tinent d'alcalde Montse Mindan es converteix en la nova alcaldessa de la població.

El mandatari rosinc ha escrit al seu Facebook "de fa temps que vaig prendre la decisió de que, quan arribés el moment de renunciar a tornar-me a presentar com a alcalde ho faria amb suficient temps per a que la persona que m'hagués de succeir es pogués presentar essent suficientment coneguda i havent demostrat les seves qualitats, com a persona i com a governant".

Pàramo mantindrà l'acta de regidor fins al final del mandat i continuarà "servint amb tota l’energia, com sempre he fet, Catalunya i el poble de Roses encara que només sigui en la qualitat de regidor i de Diputat a Corts per Girona". 

Pàramo explica que "en aquest moment de la meva vida política em sento molt afortunat, he tingut el gran honor de poder servir els ciutadans de Roses, com a regidor i alcalde gràcies al vostre recolzament i em sento molt afortunat, pel sentiment d’orgull rosinc, per haver pogut treballar pel conjunt de les terres de Girona com a diputat i com a president a la Diputació de Girona gràcies a la confiança dels Presidents, Pujol i Mas".