Carles Pàramo és primer tinent d'alcalde en el nou cartipàs rosinc

2013-08-12 10:00

Com a conseqüència del canvi d'alcaldia produït a Roses el passat dissabte 3 d'agost, en el qual Montserrat Mindan passà a ostentar el càrrec d'alcaldessa de Roses en substitució de Carles Pàramo, l'Ajuntament de Roses va celebrar el passat divendres 9 d'agost, un ple per informar de la nova composició de l'equip de govern. La incorporació de l'exalcalde rosinc com a primer tinent d'alcalde i el nomenament de Montse Mindan com a representant de diferents òrgans col·legiats, són els canvis més substancials.

El fins ara alcalde de Roses, Carles Pàramo, passa així a ocupar el càrrec de primer tinent d'alcalde (fins ara en mans de Mindan), així com el de regidor responsable de l'Àrea de Coordinació Territorial i Sostenibilitat, de nova creació. Les funcions atribuïdes a aquesta àrea són la coordinació de les àrees d'Urbanisme, Infraestructures i Serveis Públics i Medi Ambient, la programació dels projectes catalogats com a prioritaris, competències en planejament i gestió urbanística i els projectes d'urbanització i d'edificació d'iniciativa pública.

Un altre dels punts informats durant la sessió plenària de divendres va estar el nomenament de la nova alcaldessa com a representant de la Junta Local de Seguretat, del Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya, del Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les Comarques de Girona (CILMA), i del Pla de Barris, mentre que la regidora de Sanitat i Ensenyament, Sílvia Useros, ho passa a ser del Consorci del Govern Territorial de Salut Alt Empordà i de la Fundació Salut Empordà.

Per últim, el ple també va donar comptes del canvi de portaveu el Grup Municipal de Convergència i Unió, fins ara ostentat per Montse Mindan, i que passa a ocupar Carles Pàramo.