Carles Jaume pren possessió del càrrec de Subdelegat del Govern a Girona

2012-02-07 10:00

El nou Subdelegat del Govern a Girona, Carles Jaume Fernández, ha pres possessió del seu càrrec a la seu de la Subdelegació del Govern. L'acte ha estat presidit per la Delegada del Govern, Llanos de Luna, amb l'assistència de la Senadora i Diputada al Parlament de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, els diputats Concepció Veray, al Congrés i Enric Millo, entre d'altres autoritats.

La Delegada del Govern ha volgut ressaltar en les seves paraules l'obligació de recuperar el prestigi i la confiança en les institucions, ja que no es tracta només “d'un pas important per sortir de la crisi econòmica, sinó que també és condició necessària per recuperar la vitalitat de la democràcia”. En el seu discurs la Delegada del Govern no ha pogut deixar d'esmentar la greu situació econòmica que viu la nostra societat, principal prioritat del Govern d'Espanya, de la qual només podrem sortir mitjançant “la coordinació entre totes les Administracions públiques i unint els esforços necessaris”.

El nou Subdelegat del Govern a Girona, en el seu discurs de presa de possessió i en sintonia amb les paraules de la Delegada, ha destacat la necessitat de caminar junts
“en benefici de la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Girona, de Catalunya i d'Espanya, perquè res més així sortirem victoriosos de la
crisi econòmica actual. Si no ho fem, tots serem responsables i segur que els ciutadans no ens ho perdonaran”.

Carles Jaume va néixer a Barcelona el 30 de novembre del 1968. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i membre del Cos Superior de l'Administració General de la Generalitat de Catalunya. Des del 2001 és cap de l'assessoria jurídica del Grup del PPC al Parlament. I des del 2011, vocal de la part catalana de la Comissió mixta de Transferències Estat-Generalitat.