Cap de setmana difícil pel Hoquei Figueres

2014-03-24 12:48

Jornada complicada pel Hoquei Figueres, que es va enfrontar contra equips de la part alta de les respectives classificacions. El Prebenjamí B va caure a Girona davant el GEiEG (3-0), amb tres parcials molt contundents pels locals. Mateix guió va escriure el Prebenjamí A a casa contra el Shum Maçanet, en un partit molt fluix dels figuerencs, tous en defensa i innocents en atac, i pel Benjamí contra el CPH Olot (2-6). El Prebenjamí iniciació, en canvi, va disputar un molt bon partit tot i la derrota final davant el GEiEG. Els empordanesos es van refer a un primer temps de superioritat visitant (1-3) amb una segona part molt còmoda (3-0), però els gironins es van mostrar molt sòlids en defensa i van aprofitar els contracops per sentenciar el partit.

Aquest diumenge l'equip de l'escola de l'Hoquei Figueres va participar en la trobada que va organitzar l'HC Salt. L'equip va disputar diversos partits oferint bon joc, molts gols i bones parades. 

El diumenge 6 d'abril la trobada d'escoles d'Hoquei es realitzarà a Figueres, on hi participaran diversos equips de la província. (Font: Hoquei Figueres)