Canvi d’itinerari per les obres al Passeig Nou de Figueres

2013-11-19 10:00

Les obres del Passeig Nou de Figueres, iniciades a finals del passat mes de maig per reurbanitzar la zona, tallaran el pas per la cruïlla Ronda del Parc, carrer Avinyonet i Passeig Nou. Aquest canvi començarà dimarts vinent 19 de novembre i està previst que duri fins abans de Nadal.

La Guàrdia Urbana ha recomanat un nou itinerari per tal de facilitar el trànsit de vehicles. El recorregut alternatiu consisteix a passar pel carrer Doctor Pasteur, continuar pel carrer Doctor Ramon i Cajal,  baixar pel carrer Doctor Ferran i girar pel carrer Avinyonet.

Algunes de les línies de l’autobús urbà també modificaran el seu trajecte habitual, com és el cas de la L2 i la L3 que, en comptes de baixar per la Ronda del Parc, sortiran per l’Avinguda Salvador Dalí pel carrer Rector Aroles. La parada de la Ronda del Parc passarà a la parada anterior, la del Sociosanitari, i la de la Llar de Jubilats es trasllada a la parada Avinguda Salvador Dalí a la cullera, davant de l’edifici de serveis de l’Ajuntament. La L1 i el bus elèctric no es veuran afectats per les obres.