Campionat de hip hop a Roses el diumenge 10 amb una trentena de grups

2012-06-06 08:00

L'associació cultural Xarxa de Convivència de Roses, ha organitzat  pel proper diumenge 10 de juny al Poliesportiu Municipal de Roses, el segon campionat de Hip Hop "Moviments en Xarxa" de l’Alt Empordà, a partir de les 10h del matí. Les entrades costen 5 euros.

Aquest campionat va ser creat per convertir-se en tot una referencia de les comarques gironines, el qual té un objectiu de promoció de les tendències urbanes juvenils, esportives, artístiques i remarcant la capacitat del ball com a forma jove d'expressió. A més, de perseguir un objectiu de dinamització turística, ja que al voltant de més de 300 persones formaran part d'aquest esdeveniment, i visitaran la població de Roses. Quedant-se la majoria d'ells, a gaudir dels recursos que ofereix. 

El campionat ha tingut una bona repercussió mediàtica, i hi participaran més de 30 grups d'arreu del territori català. 

Una altra dada rellevant és la participació com a jurats en aquest esdeveniment, d'Hugo Rosales, Wendy Garcia, Mery Carrillo i Cristian Ramos,ballarins i actors reconeguts en el sector, i com a speaker a Alberto Rodríguez, que conduirà l'esdeveniment.