Campanya municipal de promoció turística de Figueres a Marignane

2010-08-07 10:10

L’Ajuntament de Figueres, a través de l’àrea de Relacions Transfrontereres, ha posat en marxa una campanya de promoció turística de la ciutat adreçada als habitants de la ciutat francesa de Marignane. Aquesta és una de les múltiples iniciatives municipals que s’han activat en l’actual mandat per estrènyer els llaços amb una de les seves ciutats agermanades.

Amb la campanya “Sense Fronteres” els habitants de Marignane que visitin Figueres gaudiran d’importants descomptes en les entrades a tots els museus de la ciutat, així com en establiments hotelers, a les botigues associades a Comerç Figueres Associació i a la visita guiada pels carrers de la ciutat, “La Figueres de Dalí”.

Tal i com destaca el regidor de Relacions Transfrontereres, Joan Antoni Bertran, “aquesta campanya municipal s’ha posat en marxa gràcies a la col·laboració del teixit comercial i de les entitats de Figueres, que han acceptat de forma excel·lent la proposta de l’Ajuntament per oferir promocions als habitants de Marignane que visitin la ciutat”.

La campanya va més enllà dels descomptes anunciats anteriorment. “Sense Fronteres” ha estat dissenyada perquè tingui més recorregut en el temps. I és que actualment, l’àrea de Relacions Transfrontereres està elaborant un dossier informatiu amb els esdeveniments importants que tenen lloc a la ciutat al llarg de l’any, organitzats des de l’Ajuntament o des de les entitats figuerenques.

Una informació que s’actualitzarà de manera continua i tindrà la corresponent difusió a la vila de Marignane. D’altra banda, també es treballa per obrir intercanvis juvenils, culturals, artístics o esportius entre les dues ciutats.