Campanya informativa de la nova ordenança de circulació a Figueres

2010-12-17 21:00

La Guàrdia Urbana de Figueres ha començat una campanya informativa per donar a conèixer la nova ordenança de circulació que va entrar en vigor el passat mes de novembre. Durant la campanya de Nadal, agents de la policia figuerenca repartiran material informatius per diferents punts de la ciutat. A més, també s’ha preparat un material d’avís d’infracció per a les motocicletes que no s’estacionin al lloc on correspon.

A grans trets, l’ordenança esmenta la possibilitat de disposar d’agents cívics o voluntaris perquè gestionin les entrades i sortides de les escoles; prohibeix pràctiques com que es reservin places d’estacionament a l’espera de l’arribada d’un vehicle, l’estacionament al damunt de plantacions, així com també el de motocicletes i ciclomotors a la vorera.

Pel que fa als vehicles comercials -com per exemple furgons, camions, vehicles mixt- la ordenança específica quins estan autoritzats a fer ús de les zones de càrrega i descàrrega, limitant l’estacionament fins a un temps màxim de 30 minuts i possibilita que es pugui exigir la utilització de rellotge horari.

Les persones titulars de targetes d’estacionament amb disminució podran aparcar sense obtenir comprovant a les zones amb horari limitat i a les càrregues i descàrregues.