Calsina Carré amplia la seva seu central donant capacitat a 200 places addicionals de parking a Pont de Molins

2023-09-26 16:00

A finals de 2022 Calsina Carré va presentar un nou projecte ambiciós, posant les instal·lacions de la seva seu central de Pont de Molins a disposició de transportistes externs. El projecte va néixer de la visió i compromís de la companyia de cobrir una necessitat en el sector: la falta d’infraestructures dignes i segures per a transportistes i, en conseqüència, l’escassetat de conductors. L’anomenat Calsina Carré Services és un hub logístic que proporciona serveis de qualitat al conductor i al vehicle al llarg del seu trajecte, tot prioritzant els més alts estàndards de seguretat: parking vídeo vigilat, gasolinera, túnel de rentat, dutxes, recanvi de pneumàtics, etc.

Menys d’un any després de la seva inauguració, Calsina Carré ha tornat a apostar pel seu hub logístic, ampliant el parking en 26.000 m2 addicionals, per a poder donar servei a la creixent entrada diària de vehicles, que ja supera els 2.000.

Actualment Calsina Carré Services es troba en continu desenvolupament i la companyia té previsió d’augmentar els serveis que ofereix, amb l’obertura de noves infraestructures, així com amb l’ampliació de la capacitat del parking. El projecte conclourà el 2027 amb 25 M d’euros d’inversió, 150.000 m2 de superfície i més de 800 places de parking disponibles per a transportistes externs a Calsina Carré. 

Una multinacional familiar en expansió

Calsina Carré Transports & Logistics és una multinacional familiar que es va fundar el 1971 a Figueres. Actualment, la seu central es troba a Pont de Molins i consta d'altres seus repartides en 8 països. Opera a Europa i al Nord d'Àfrica i disposa d'una flota integrada per més de 1.000 vehicles, així com magatzems logístics propis. El grup se situa entre els 3 primers operadors en el rànquing d'empreses de transport d'indústria al Marroc i acumula 20 anys d'experiència en el mercat magrebí.