Calle 35 ha parlat de fotografia de carrer a La Cate

2013-10-28 07:00

Aquest passat divendres Jordi Beltri, Mingo Venero i Marcelo Caballero integrants del col.lectiu de fotògrafs barceloní Calle 35 varen fer una xerrada fotogràfica magistral a La Cate, en un acte organitzat per Diafragma Figueres.

Aquests fotògrafs són autèntics especialistes en Street Photography, fotografia documental  o també coneguda com a fotografia de carrer, tal li fa com l´anomenem, el que si sabem és que es tracta d´una fotografia directa i sobretot molt espontania amb una mirada molt personal de la persona que fa la foto.

Un públic molt atent i nombrós per tractar-se d´una tarda de  dissabte amb derbi futbolístic, va gaudir del discurs personal de cadascun dels ponents de Caller 35.  Els fotògrafs varen donar  trucs i consells als assistents , i no varen deixar d´insistir que per obtenir bones imatges  cal  practicar, practicar i sobretot  exercitar-se per fer intentar fer les fotos mentalment abans de  clicar el disparador de la càmera.

Per acabar l´acte es varen passar uns videos amb treball fotogràfics, el primer video "Colores Humanos" del fotògraf argentí Marcelo Caballero amb imatges de diferents ciutats del món. L´altre video projectat va ser el treball de Luís Camacho. Un video amb fotografies i sons de la Gran Via madrilenya. Aquest video era inèdit per a tots els fotògrafs presents a la xerrada, tot just feia una setmana que s´havia estrenat en primicia al prestigiós festival fotogràfic d´Albarracín.