Busquen a Cadaqués un home de 69 anys desaparegut en mig del temporal

2013-03-07 11:00

Els Bombers de la Generalitat, juntament amb els Mossos d’Esquadra, Salvament Marítim i efectius de la Policia Local, busquen un ciutadà francès de 69 anys desaparegut des d’ahir dimecres vespre al municipi de Cadaqués. 

El dispositiu de recerca es muntà poc abans de les nou de la nit, quan es va rebre la trucada d’emergència per avisar de la desaparició de l’home, que havia sortit a passejar per la zona de la Punta de s’Alqueria Gran amb la seva dona i el seu net. En començar a ploure, aquests van tornar a casa (on tenien la seva segona residència), mentre que l’home continuà tot sol. 

Ahir vespre es va fer una primera batuda, però ha estat a les nou del matí quan s’ha reprès tot el dispositiu de recerca; per terra, mar i aire. Els Bombers de la Generalitat han activat l’helicòpter, sis dotacions terrestres, membres del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) de rescat per terra i GRAE subaquàtics. 

Els Mossos d’Esquadra, de la seva banda, també han destinat sis patrulles, així com membres del Grup Subaquàtic. Salvament Marítim ha mobilitzat una embarcació i diversos efectius de la Policia Local s’han afegit al dispositiu; entre d’altres cossos actuants.