Bus gratuït per anar del centre de Figueres al Festival del Circ

2014-02-19 15:00

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Figueres, Fisersa i TEISA han organitzat conjuntament  un servei de bus llançadora gratuït durant els dies del Festival Internacional del Circ, que es celebra del 20 al 24 de febrer al recinte firal. L’objectiu és facilitar el desplaçament del públic assistent.

El bus sortirà des de Plaça Catalunya, al centre de la ciutat, i anirà fins a la zona del Recinte Firal. Les parades del recorregut són: Font Lluminosa, pl. del Gra, av. Vilallonga/Estació, Cementiri i carpa del Circ, i el trajecte de tornada serà el mateix a la inversa. El servei començarà aproximadament una hora abans de cada espectacle i just després d’aquest, amb una freqüència de pas de cada quart d’hora.

Destacar que enguany el públic disposarà d’una sala de recepció tan bon punt arribi al recinte, per tal d’evitar la formació de cues a l’exterior de les carpes del circ.

Podeu consultar la data i horaris de busos al següent enllaç de TEISA

Renfe ofereix descomptes amb l’entrada

Tothom que compri una entrada del Festival del Circ pot gaudir del 35% de descompte a l’hora de comprar qualsevol bitllet de Renfe entre el 18 i el 26 de febrer. El descompte es pot aconseguir descarregant-lo de la pàgina web del festival