Buitoni ha gravat el seu nou espot a Castelló d'Empúries

2010-01-13 18:37

Durant el dia d’ahir un mercat típic de la Toscana italiana va conviure amb el mercat setmanal de la plaça Joan Alsina del centre històric de Castelló d'Empúries. El motiu cap més que recrear un attrezzo el més real possible per a anunci de televisió. D’aquesta manera el centre històric de la vila va esdevenir un cop més un plató de televisió, on figurants i equip tècnic van aconseguir una escenificació exacta del què es buscava.

Una quinzena de castellonins van interpretar el modest paper de comerciants, clients i transeünts per llocs tant cèntrics com la plaça dels Homes, la llotja i el carrer Alfons XIII.

El rodatge va iniciar-se a primera hora del matí, amb sis graus negatius, a un camp de vinyes on es pretenia buscar l’essència mediterrània, imprescindible per a l’argument de l’espot publicitari d’aquesta coneguda marca de pasta italiana.

Des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es celebra aquest tipus d’inicaitives perquè “de manera molt directa el municipi en surt beneficiat d’aquesta activitat. L’equip de producció s’ha allotjat a Castelló, s’han encarregat càterings a empreses locals i s’ha remunerat a castellonins per la seva implicació a l’anunci”, explica l’Alcalde, Salvi Güell.