Bruno Oro, Sinatra i el Rocamar de Cadaqués

2016-08-14 12:00

CADAQUÉS/Carles Pujol

Amb totes les entrades exhaurides Bruno Oro ha cantant cançons de Frank Sinatra a l'Olivar de Sa Conca. Com es va dir des de l'inci jugava a casa, a Cadaqués, on s'hi escapa sempre que la feina li ho permet. El més mediàtic de la família Pichot s'ha convertit en la cara visible del nou projecte de la Vicens Martín Dream Big Band amb una quinzena llarga d'instrumentistes per a commemorar el centenari de Sinatra, nascut el desembre de 1915.

Bruno Oro es converteix en Frank Oro o Bruno Sinatra i, entre cançons, hi aporta els seus comentaris irònics, marca de la casa. Com ja deixar molt clar "Frank Sinatra era actor, i jo també; Frank Sinatra tenia família italiana, i jo també; Frank Sinatra tenia una gran vei i jo...jo sóc pianista". Competir amb la veu de Sinatra és una tasca impossible, per això el Sinatra "oronitzat" entra en complicitat amb l'auditori que comparteix èxits inesborrables amb somriures.

En diverses ocasions al llarg del recital Oro es va referir a l'històric Hotel Rocamar amb un projecte de reconversió aturat des del 2014. Va saludar els seus imaginaris clients des de l'escenari i va proposar amb ironia que s'hi faci un casino o un Corte Inglés, "alguna cosa n'hem de fer del Rocamar".

Van ser noranta minuts de concert on no hi van faltar "Fly me to the moon", "Come fly with me", "You make me feel so young", "I've got you under my skin", "My kind of town" i ja al final "My way" i "New York, New York". Després d'una llarga ovació en el bis van repetir "Fly me to the moon".