Bosk, Adriana Prunell o el duet Palau & Dzubenko protagonitzen la quinzena edició del Cicle de Concerts de Sant Domènec, de Peralada.

2010-07-07 07:48

Enguany arribem a la XV edició del Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec, organitzat per l’ Ajuntament de Peralada, amb la col·laboració de la Diputació de Girona i l’ Associació cultural del Castell de Peralada. Com cada any, el Cicle segueix unes característiques invariables: l’entrada és gratuïta a tots els espectacles, la intenció d’oferir una diversitat de gèneres en les propostes artístiques musicals i la voluntat de ser una plataforma per a promocionar els artistes del nostre territori.

En aquesta XV edició, com a tret de sortida, el proper dijous 15 de juliol (22.00), actuarà el quartet Five in Gospel, escissió del rellevant grup Gospel Singers, que obrirà el cicle amb un recorregut per la història de la música espiritual.

El dimarts 27 d’agost (22.00) el protagonsta serà el figuerenc Joanjo Bosk, presentant el seu últim treball En el Temple del Vent.

El divendres 30 de juliol (20.30) el Quintet de vent Frontela, guanyadors del concurs de Joventuts Musicals d’Espanya, oferirà una molt bona oportunitat de descobrir el futur de la clàssica nacional, entre els quals trobarem l’altempordanès Josep Casadellà.

La Coral de Peralada, dirigits per Àngels León i, que des de fa cinc anys, és la convidada del Cicle de Concerts; actuarà el dijous 5 d’agost (22.00), presentant enguany, un espectacle en què interpreten música de pel·lícules,.

El dimarts 10 d’agost (22.00) actuarà AiF Quartet, nom d’una formació que suma els talents d’Adriana Prunell (cantant de The Peppers Pots) amb la Francesc Ubanell a la guitarra per fer jazz i soul.

El dissabte 21 d’agost (20.30), Jordi Palau i Dzubenko posaran la nota clàssica amb un duet de flauta travessera i piano, on no hi faltarà un homenatge al 200 aniversari de Chopin.

Enguany, i per tancar la quinzena edició del cicle, el diumenge 22 d’agost (22.00) s'ha programat una cantada d’havaneres, i cançons populars marineres acompanyades pel tradicional cremat, amb els selvatans La Mar d’Amunt.