Bones dades d'ocupació hotelera a Figueres aquest estiu amb ple gairebé total a l'agost

2021-09-21 11:30

Els hotels de Figueres han fregat la plena ocupació el mes d’agost i han arribat quasi al 75% el mes de juliol i la primera quinzena de setembre. Són dades del balanç d’estiu recollides per Turisme Figueres i que també reflecteixen que els apartament turístics han tingut una ocupació a l’entorn del 60%. Els visitants principals han estat francesos, holandesos, belgues i provinents de l'estat, sobretot de Barcelona i Madrid.
Per la seva banda, els restaurants de la ciutat també han tingut un molt bon nivell d'ocupació, sobretot durant el mes d'agost.

Aquestes son unes xifres que conviden a l'optimisme tenint en compte les limitacions per la pandèmia. El repte està en la desestacionalització turística tot i que ja es treballa per consolidar una nova oferta de productes turístics amb les noves rutes enogastronòmiques, les visites dalinianes o les visites a l'església de Sant Pere.

El regidor de Turisme, Alfons Martínez, explica que  “son unes bones dades tenint en compte la situació i ens animen a millorar la nostra oferta de la mà del sector. Estem convençuts que el turisme cultural -que és el que tenim- s'incrementarà en els propers mesos”.