Bolquen un cotxe atrotinat per tallar la N-II a Bàscara

2013-02-25 07:00

Aquest diumenge, i sense avisar-ho, els veïns de Bàscara han tornat a provocar un tall de trànsit a la N-II. Entre sis i set de la tarda han tornat a travessar reiteradament un pas de vianants i, més tard, ha aparegut un cotxe bolcat al mig de la via. Aquesta acció ha provocat la confusió. S'ha pensat que es tractava d'un nou accident però sembla ser que ha estat un grup de persones que ha decidit bolcar aquest vehicle presumiblement abandonat al mig de la via.

Mossos, bombers i SEM s'han desplaçat al lloc dels fets per atendre les trucades que alertaven del possible accident. A través del Facebook de Notrucks Bàscara N-Dos s'han penjat imatges de l'acció i alguns missatges advertien que era una acte de protesta i es demanava tranquiL·litat als que pensaven que es tractava d'un nou accident. 

Des del Twitter de Bàscara diu prou! s'ha puntualitzat que "no hi ha hagut cap simulació d'accident, sinó una obstrucció de la calçada amb el que hi havia mà". També a través d'un tuit s'ha explicat que "no ha sigut cap acte organitzat ni es té coneixemnet de qui n'han sigut els responsables". Les xarxes socials també recullen veus crítiques amb aquesta acció.

Els veïns mantindran els talls programats cada matí de 9 a 10 i aquest dimecres es presentarà un manifest per ser aprovat en assemblea.

Foto: Prou Camions N-II