'Balla a casa' amb els DJ's de 17600 Ràdio

2020-03-18 11:00

Per posar una mica de ritme al confinament els disc-jockeys de La Sonora de Figueres punxen els caps de setmana a 17600 Ràdio. La iniciativa, que ja va començar el passat dia 13, es porta a terme cada divendres i dissabte, des de les 23:00 hores i fins a les 4 de la matinada.

Amb els locals de nit tancats pel coronavirus 17600 Ràdio i La Sonora volen portar les sessions a casa de tothom qui vulgui ballar una estona amb música engrescadora que ajudi a desconnectar de la saturació d'informació (ben necessària) que patim aquests dies.

Les sessions de Xavi Buixó, Radar Beat, Nanes & Tony Cox i Radio Cassette Night seran les que animaran aquest cap de setmana. També s'hi aniran afegint Adrià Giner i DJ Septi mentre s'allargui aquesta situació.

La Sonora és el local de Figueres que manté l'essència de La Serradora. Va obrir portes al recinte firal a finals del passat mes de desembre. Amb aquesta iniciativa vol mantenir el contacte amb els seus clients i amics en aquestes difícils setmanes de confinament.

17600 Ràdio és l'emissora musical online de Figueres que acaba de complir el seu primer mig any d'història. La podeu seguir des de www.17600radio.com.