Avinyonet de Puigventós inaugura un carrer dedicat al doctor Moisès Broggi

2011-07-22 12:00

Avinyonet de Puigventós dedicarà un carrer al doctor Moisès Broggi, un dels seus veïns més il·lustres. Moisès Broggi passa llargues temporades al municipi de l’Alt Empordà i per la seva implicació en la vida del poble, l’Ajuntament ha decidit dur a terme aquest acte de reconeixement. L’avinguda Moisès Broggi, que és com s’anomenarà, està situada al nord d’Avinyonet de Puigventós i connecta el municipi amb els pobles de Vilanant i Cistella per la GIP-5101 i Llers, per la GIV-5105.

L'acte d’inauguració d'aquest dissabte 23 de juliol, en què hi serà el doctor Moisès Broggi, també hi prendran part l’alcalde d’Avinyonet de Puigventós, Josep Bartolomé, el delegat del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Xavier Sanllehí. També està prevista l’assistència del president del Col·legi de Metges de Girona, Benjamí Pallarès, i del vicepresident del Col·legi de Farmacèutics, Xavier Amiel.

L’acte començarà a dos quarts de vuit del vespre i comptarà també amb l’actuació de l’Orfeó de l’Empordà i la violinista Maria Victòria Fernandez.