Augmenten els esforços policials a Figueres per minimitzar les incidències i robatoris en vehicles estacionats a la via pública

2010-05-27 12:48

Figueres ha augmentat els esforços per minimitzar les incidències i robatoris a vehicles estacionats a la via pública. Uns esforços que s’han centrat en un dispositiu policial especial, anomenat Cercle, format per agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra i que ha donat els seus fruits amb la detenció de quatre persones, totes elles relacionades amb furts o desperfectes en vehicles aparcats a Figueres.

“Tot i els resultats”, tal i com explica l’alcalde Santi Vila “el grau de satisfacció no és l’adequat i ja estem treballant noves mesures en col·laboració amb els serveis territorials de la Generalitat”.

Mesures que passen per l’augment imminent i coincidint amb la campanya d’estiu, dels efectius de la policia autonòmica a la regió policial a més de l’augment d’agents de la Guàrdia Urbana de Figueres. Actualment, la policia figuerenca disposa de 69 efectius, xifra que augmentarà amb tres noves places. Una d’elles de forma imminent a través d’un concurs de mobilitat horitzontal i dues més a través d’un concurs d’oposició lliure.

Recordar també que el Govern municipal ha iniciat l’expedient per a la instal·lació de càmeres de seguretat ciutadana a tres espais de la ciutat. La mesura, permetrà la instal·lació d’aquestes elements de seguretat ciutadana al carrer Rubadonadeu i als aparcaments públics dels Fossos i del Poliesportiu.