Augmenta la família dels vins d'agulla Pescador de Peralada amb el nou Blanc Pescador Verdejo

2014-06-02 10:00

La família dels vins d’agulla Pescador creix amb el nou Blanc Pescador Verdejo, un original monovarietal que resulta ideal per a combinar amb arrós, marisc, peix, formatges i carns suaus. El seu color és groc pàl·lid amb matisos verdosos, net i brillant. En nas és aromàtic, afruitat, amb les millors virtuts de la Verdejo. Es tracta en definitiva d’un vi lleuger, realçat pel finíssim punt d’agulla característic dels Pescador.

D’altra banda, Blanc Pescador i Rosé Pescador renoven la seva imatge amb una atractiva etiqueta que modernitza la seva estètica marinera característica, donant-li visibilitat a la marca i a l’icònic pescador que els identifica com els vins d’agulla del Mediterrani per excel·lència. 

Blanc Pescador és un vi d’agulla molt viu, amb un cupatge de Macabeu, Parellada i Xarel·lo. La seva tonalitat groc-verdosa és molt pàl·lida i brillant. En nas és aromàtic, i en boca és lleugerament afruitat i delicadament vigorós. Lleuger i d’agradable paladar.

Per la seva banda, Rosé Pescador és un vi d’agulla sec i aromàtic. Un cupatge de Trepat, Merlot, Garnatxa i Tempranillo que presenta un color cirera pàl·lid i un nas afruitat. Equilibrat i sedós en boca. Sec i aromàtic. Viu, lleuger i exquisit paladar.