Artur Mas critrica les mesures socialistes en la seva visita a empresaris de la comarca

2010-05-21 18:54

El president de CiU, Artur Mas, ha denunciat aquest matí que “la rebaixa de sous públics i la congelació de pensions es podia haver evitat, no contractant tanta gent i congelant els sous fa dos anys, com han fet tantes empreses”. “Això repercutirà en la recuperació, perquè aquesta gent consumiran menys i les empreses vendran menys”, ha alertat.

Mas ha fet aquestes declaracions des de la fàbrica de cotxes AD Tramontana, a Palau de Santa Eulàlia (l’Alt Empordà), que ha desenvolupat un vehicle superesportiu d’alta gamma, que es fabrica per encàrrec i s’exporta arreu del món. El 80% dels components d’aquest cotxe es fabriquen a Catalunya. Aquesta ha estat la primera fita del recorregut que el porta avui a contactar, acompanyat de l’alcalde de Figueres, Santi Vila, amb els sectors econòmics i socials de l’Alt Empordà.

El líder nacionalista ha advertit que “aquestes mesures del govern socialista en el fons ells mateixos reconeixen que hipotecaran la recuperació econòmica. La retallada de pensions, de sous del personal de l’administració, metges, policies, mestres, bombers i altres “han arribat tard, malament i no fan la resta de coses que calen per, a més de controlar el dèficit, posar les bases de la recuperació econòmica”, ha afirmat.