Arbolí diu que Figueres Futur és l'única formació que pot forçar un canvi real de la política a la ciutat

2023-05-26 17:00

El candidat a l’alcaldia de Figueres Futur, Carles Arbolí, ha tancat la campanya de les eleccions municipals amb un missatge inequívoc: “Figueres Futur som els únics que podem forçar un canvi real de la política a la ciutat”. Arbolí considera que els darrers 15 dies de campanya electoral s’ha constatat que els figuerencs i figuerenques “diumenge hauran de decidir entre votar als de sempre, per seguir fent el de sempre, o apostar per l’aire fresc i les noves idees d’una candidatura 100% de ciutat que arriba per canviar-ho tot”.

L’alcaldable de Figueres Futur recorda que la ciutat viu abocada des de fa almenys deu anys en una inèrcia negativa i “només ha calgut veure els tres debats electorals que s’han fet aquests dies per comprovar qui ha fet propostes rigoroses, qui aporta un nou estil de fer política i qui és més capaç d’assolir grans consensos a favor de la ciutat”. Arbolí lamenta que “alguns es prenguin aquestes eleccions només com una revenja pel què va passar fa quatre anys” i assegura que “cal trencar aquests blocs partidistes que tant mal ens han fet i ens fan com a ciutat”.

Carles Arbolí també ha reafirmat el compromís dels futurs regidors i regidores de Figueres Futur de renunciar a qualsevol càrrec i sou públic fora de l’Ajuntament de Figueres, tant si estan al govern com a l’oposició. “Acabem la campanya sense que cap altre candidat ni formació política, tot i ser interpel·lats, s’hagi compromès públicament a treballar només per Figueres aquests propers quatre anys, i en la situació d’emergència que està la ciutat això parla per si sol i no cal afegir gaireres més”, ha afegit l’alcaldable de Figueres Futur.

Per la seva banda, la número 2 de la candidatura, Alba Albert, ha fet un balanç molt positiu de les dues setmanes de campanya electoral. “Hem trobat molt desencant amb la manera com s’han fet les coses els últims anys i crec que aportem una nova manera de treballar en la política municipal que ha aconseguit seduir a molta gent”, diu Albert. La número 2 de Figueres Futur està convençuda que els resultats electorals de diumenge “permetran obrir una nova etapa a la ciutat en la que, entre tots, passarem del desencís acumulat els últims deu anys a l’esperança del futur que tenim a tocar”.