Aquest estiu cinema a l'aire lliure a la Ciutadella de Roses

2010-06-15 13:56

Cine Ciutadella és el nom que rep la nova sala de cinema a la fresca que s’ubicarà a la Ciutadella de Roses aquest estiu, amb la vocació d’oferir un cinema de qualitat en versió original per a tots els públics. A l’aire lliure, sota les estrelles, en un entorn privilegiat d’alt valor arqueològic. Cine Ciutadella proposa als espectadors que vinguin a sopar allà mateix, asseguts sobre la gespa o en una còmoda gandula. Poden portar el pícnic de fora o comprar-lo al servei de bar.

Cine Ciutadella pretén ser un espai de trobada social agradable i cívic, on compartir un vespre amistós gaudint d’una bona pel·lícula en pantalla gran i 35mm. Per gent local, turistes del país i visitants de fora. Les projeccions es faran els dimecres i els diumenges a les 10 de la nit entre els dies 11 de juliol i 4 d'agost. El recinte s'obrirà a les 21.00. Les entrades costaran 4 euros.

La programació de Cine Ciutadella combina èxits de crítica i taquilla com Gran Torino de Clint Eastwood, Bienvenidos al Norte o La Vida de los otros, amb cine d’animació familiar com UP o Wall-E, clàssics de tots els temps com Cantando bajo la lluvia i films menys coneguts com la original C.R.A.Z.Y. També hi haurà espai pel cinema espanyol amb l'última cinta de Pedro Almodóvar Los abrazos rotos, nominada als Globus d’Or com a millor pel·lícula estrangera l'any 2009.

Cine Ciutadella és una iniciativa de MODIband Projectes Culturals, una entitat avalada per 8 edicions d’èxit de Sala Montjuïc, el cinema a la fresca que cada estiu s’organitza al Castell de Montjuïc a Barcelona. Participa com a co-organitador l’Ajuntament de Roses i l’Espai Cultural La Ciutadella, i compta amb el patrocini de cerveses MORITZ.

La primera projecció, el diumenge 11 de juliol serà la pel·lícula francesa més taquillera de la història Bienvenidos al norte.