Aquest divendres comença Sons del Món que ja ha venut 16.000 entrades

2022-07-22 08:00

Aquest divendres 22 de juliol, Andrés Calamaro donarà el tret de sortida a la programació especial del quinzè aniversari de Sons del Món, un dels festivals més destacats de l’estiu a la Costa Brava. Ubicat a l’espai patrimonial de luxe de la Ciutadella de Roses, per l’escenari del festival hi passaran artistes de primera línia com Ben Harper, Gipsy Kings, Suu, Álvaro Soler, Oques Grasses, Rita Payés, Robe o Earth, Wind & Fire. També una nit especial “Eufòria en concert” que comptarà amb les veus més populars del talent show de TV3, Mariona Escoda, Triquell, Llum, Scorpio i Edu, que ja té el 70% de l’aforament venut.

Fins a 16.000 persones ja tenen entrada per assistir a algun de la vintena de concerts programats fins a la data. Una prova més que el festival Sons del Món celebrarà quinze anys en un estat de salut immillorable.

Com a novetat d’enguany, l’espectacular village al cor de la Ciutadella de Roses, estarà obert al públic en general sense necessitat d’anar al concert principal per un preu de 5€ amb consumició inclosa. En aquest espai de luxe s’hi ha instal·lat un escenari per on hi passaran artistes rosincs i l’actuació del grup Locomia, aquest diumenge 24 de juliol. Les persones assistents podran gaudir de vuit food trucks, zona chill out, Djs i barres amb consumicions Premium i amb denominació d’origen Empordà, entre d’altres. El Village estarà obert a partir de les 20h i fins a les 2h de la matinada. Els concerts es realitzen de 20:45h a 21:45h.

La programació i la venda d'entrades a www.sonsdelmon.cat.