Aquest dimecres comença el període d'adhesió d'establiments a la 2a edició de la campanya Comprem a Figueres

2021-08-31 11:00

Des d'aquest dimecres, 1 de setembre, els establiments de la ciutat poden adherir-se a la campanya Comprem a Figueres 2a edició, organitzada per l’Ajuntament per a fomentar la compra al comerç local. Es destinaran més de 150.000 euros per a vals de descompte de 10 euros. Les persones empadronades a Figueres de 26 a 64 anys, ambdós inclosos (condicions en data 31 de desembre de 2020), podran obtenir dos vals de 10 euros per a destinar al comerç i establiments locals participants.

Per tal d'utilitzar el val de 10 euros caldrà fer una compra de com a mínim 20 euros, i també es podran utilitzar els dos vals per una compra superior a 40 euros. Els vals de descompte es podran descarregar a partir de l’1 d’octubre, telemàticament, a través de la plataforma en línia compremafigueres.figueres.cat o físicament, a l'Oficina de Turisme.

Els establiments es podran adherir a la campanya a través d'un formulari a la pàgina web compremafigueres.figueres.cat de l’1 de setembre al 31 d’octubre. Els adherits disposaran d'un cartell identificatiu. No poden tenir més de 49 treballadors, han d'estar donats d’alta en algun dels epígrafs admesos i han d’estar ubicats a Figueres.

La campanya s'emmarca dins del Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat de Figueres elaborat per l'Ajuntament de Figueres i que s'està implementant per pal·liar els efectes de la pandèmia. Compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona.

Segons l'alcaldessa Agnès Lladó "Cal continuar estimulant la reactivació econòmica després de l'impacte de la covid-19 i especialment, a la tardor. La primera edició va tenir molt d'èxit entre els establiments i els compradors i enguany, creiem que creixeren en botigues i compradors".