Aquest cap de setmana Dia Mundial dels Ocells als Aiguamolls

2011-09-30 14:00

Un any més el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà i el del Cap de Creus organitzen activitats per celebrar el Dia Mundial dels Ocells. Es reparteixen entre els dos primers dies d'octubre, dissabte i diumenge.

Els objectius d’aquesta jornada, organitzada a escala mundial, són donar a conèixer les amenaces que afecten als ocells i les mesures de conservació necessàries per a la seva supervivència, i alhora es pretén conscienciar a la població en general sobre la importància de preservar el patrimoni natural. Així es realitzaran diverses activitats relacionades amb el món de l’ornitologia: observació d’ocells marins, anellament i alliberament de fauna, entre altres.

El programa d’actes, obert a tots els públics, s’iniciarà aquest proper dissabte dia 1 d’octubre de 2011, de 8h a 14h, amb el control d’ocells migrants i marins al far del Cap de Creus. A partir de les 16h i fins a les 19h tindrà lloc el concurs d’observació d’aus a la reserva natural del Parc de Mig de Dos Rius. I diumenge 2 d’octubre al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, de 8h a 11h del matí tindran lloc els tallers pràctics d’anellament, i a les 13.30h, l’alliberament d’aus recuperades del Centre de Fauna.

Per a més informació es pot contactar amb els Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà al telèfon 972 454 222, o a l’adreça web: www.gencat.cat/parcs .