Aprovat el projecte d’ampliació dels Jardins Puig Pujades

2011-08-11 12:00

El Govern municipal de Figueres ha donat llum verda al projecte que permetrà l’ampliació dels jardins Puig Pujades en més de 1.300 metres quadrats. Les obres tindran un cost de 150.000 euros i està previst que s’executin entre la tardor i l’hivern vinent.

Recordar que les obres permetan obrir a la ciutat un solar municipal de més de 1.000 m2, una acció que fins ara no havia estat possible perquè el seu accés era massa reduït i no permetia construir-hi escales i rampes per garantir-ne la seva accessibilitat. Un contratemps que s’ha solucionat amb la compra de part del jardí interior de l’estalbiment König, obert recentment.

Les obres, finançades en la seva totalitat pel König, consisteixen en la construcció d’escales i rampes d’accés; la instal•lació de fanals; el reforç dels murs perimetrals i la eliminació d’altres murs. A més, també s’instal•larà una tanca de separació entre la plaça Josep Pla i els Jardins Puig Pujades per a poder controlar l’horari d’utilització d’aquest nou espai de ciutat i garantir-ne la seguretat.