Anna Roig actuarà a La Cate amb un recull de clàssics de la 'chanson'

2020-11-16 17:33

Després d’un període d’inactivitat cultural degut a les mesures aplicades per la Generalitat de Catalunya causades per la segona onada de la Covid-19, Joventuts Musicals de Figueres recupera la seva programació. El divendres 4 de desembre a les 20.00 hores a La Cate Figueres acollirà l’espectacle "La Tendresse", d’Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project previst inicialment pel passat 2 de maig i inclòs dins el cicle Temporada de tardor de Joventuts Musicals de Figueres.

Catorze músics, un director/arranjador i una intèrpret sobre l’escenari. La unió entre les cançons franceses que més li agraden a l’Anna Roig i les composicions exquisides i curoses de l’Àlex Cassanyes. Cançons de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gainsbourg, Barbara i altres autors que, al descobrir-les i enamorar-se’n, l’Anna havia anat guardant en un calaix esperant poder-les cantar algun dia. Casualment, totes amb algun punt d’aquesta tan necessària tendresa de la que sovint sembla que estigui mancada el món.

Arranjaments amb l’equilibri just entre potència i dolçor, com la tendresa. Plens de matisos, com la tendresa. Perfectes per gaudir encara més d’aquestes cançons, amb una nova sonoritat que els ret un grat homenatge, tant per l’exquisidesa en l’escriptura de l’acompanyament musical com per la delicadesa dels músics en la seva interpretació

Joventuts Musicals de Figueres continua apostant per la normalització de la cultura a la nostra ciutat i en conseqüència a tot el País, així com que Figueres continuï presentant una programació musical de qualitat, gaudint de tots els estils musicals. Volem reobrir els teatres i auditoris i fer-ho amb el màxim de públic possible. És per això que oferim descomptes per a estudiants de música que, en definitiva, són el futur del país i també per als socis de Joventuts Musicals de Figueres

Les entrades tenen un cost de 15€  i es poden adquirir  a   https://figueresaescena.koobin.com/la-tendresse  i, el mateix dia del concert, a la taquilla de La Cate. Així mateix, els socis de Joventuts Musicals de Figueres tenen un preu especial de 10€, els socis La Cate de 12€  i finalment els estudiants de música de 7,50€.

Tots els espectacles es duran a terme seguint les mesures preventives de la Covid19 amb circuits d'entrada i sortida diferenciats, ús obligatori de mascareta, dispensadors de gel hidroalcohòlic i distàncies de seguretat entre butaques.