Àngels Morales s'incorpora com a directora assistencial de la Fundació Salut Empordà

2017-03-08 13:00

Aquest mes de març Àngels Morales s'ha incorporat com a directora assistencial de la Fundació Salut Empordà (FSE). Fins ara ha estat directora assistencial del Consorci Sanitari del Maresme i, anteriorment, va ser directora mèdica i de centre de l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona.

Morales és una persona amb una àmplia experiència i reconeguda professionalitat, és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UAB, màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària per la UB i la Universitat Pompeu Fabra. I també ha dut a terme el postgrau El Reto de Gestionar Personas, d'ESADE, entre d'altres.

En la trajectòria professional de la nova directora assistencial destaquen la visió integradora del territori que s'ha materialitzat en diversos convenis de col*laboració amb proveïdors hospitalaris de la regió sanitària de Girona, el Barcelonès Nord i Maresme; la potenciació d'eines de continuïtat assistencial, o la participació en el desenvolupament de la facultat de Medicina de la Universitat de Girona a l'Hospital Trueta, en la primera promoció.

Morales, a més, ha estat consultora i analista de casos orientats a la gestió clínica nacional i internacional, ha participat en publicacions i congressos i ha estat docent.

Per la seva banda el fins ara director assistencial de la FSE, Pere Plaja, passa a liderar l'àrea d'Innovació, Recerca i Desenvolupament (IRD), que agruparà i potenciarà els treballs que es duen a terme en aquests àmbits i que són clau per al futur de l'entitat.

Plaja reforçarà aspectes com la formació especialitzada, les relacions amb les universitats i la docència, la recerca que es porta a terme a l'entitat, la gestió de la informació i el coneixement o projectes innovadors, entre d'altres.