Àngel Burgas parla de 'Noel et busca' a la Biblioteca de Roses

2016-01-20 20:00

El proper dijous 21 de gener (19,30 h), l'escriptor Àngel Burgas ofereix una sessió literària a la Biblioteca Municipal de Roses, on parlarà del seu llibre Noel et busca amb els participants del Taller de lectura i conversa, els alumnes de l'Oficina de Català de Roses i públic en general. L'activitat s'emmarca en el projecte “Autor de Capçalera”, on la biblioteca rosinca té l'escriptor figuerenc com autor de referència.

De capçalera és un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, juntament amb la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) i amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, a partir del qual les biblioteques reconeixen de manera preferent un autor o autora de trajectòria literària contrastada i amb qui mantenen una relació de proximitat, en el cas de Roses, l'Àngel Burgas. A més de la creació d'un espai destacat des del qual la biblioteca dóna a conèixer l'obra de l'escriptor, aquest participa en diverses activitats organitzades per l'equipament rosinc, com la del proper dijous, o la celebrada el passat mes d'octubre amb la presentació de la seva última novel·la “La mirada indiscreta”.

En la presentació del proper dijous l'autor parlarà amb els assistents de la seva novel·la Noel et busca, un thriller psicològic amb una història frenètica i impactant, que s'inicia quan el seu protagonista, l'Enric, es desperta en un hospital.  No recorda gairebé res i només sent un dolor intens per tot el cos. Un desconegut afirma que el coneix i que han compartit pis. Però malgrat la desorientació, és capaç de detectar que alguna cosa no va bé.