Amplien fins diumenge la recepció de selfies per al cartell de Fires de Figueres on no hi sortirà cap regidor

2015-04-09 09:30

Després que s'hagin fet sentir veus contràries per l'aparició de l'alcaldessa i diferents regidors en les "selfies" del cartell de Fires presentat ahir dimecres, l’Ajuntament ha decidit ampliar el termini per a presentar més auotofotos pel cartell de Santa Creu. Tothom qui ho desitgi tindrà temps fins al diumenge, 12 d’abril, a les 22 hores, per penjar el selfie amb l'etiqueta #santacreu2015 i realitzada al seu lloc preferit de Figueres.

El Govern municipal ha volgut recordar que, des del moment en què es van fer públiques les bases -12 de març- i es va convocar el concurs via xarxes socials i web a tota la ciutadania, era la d'aconseguir un cartell el màxim participatiu possible, on els figuerencs i figuerenques poguessin sortir amb el seu racó prefererit de la ciutat. També han volgut deixar clar que no s'ha exclòs cap imatge penjada dins del termini inicial o que complís amb les bases.

El dilluns 13 d’abril, en el decurs de l'acte de presentació de tota la programació de Fires, es farà pública la nova versió del cartell on no hi apareixerà cap imatge de càrrecs electes del consistori.