Amplien fins al 30 d’abril el termini de presentació de candidatures als premis Emprenedors

2013-04-16 14:30

La cinquena edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà han obert un espai perquè es puguin presentar candidatures directament, o a través de terceres persones, al premi Jove Empresari de 2013. Només cal accedir a la secció “Participa” des de la pàgina web dels Premis (premisemprenedorsaltemporda.com) i presentar una candidatura a aquests guardons que es lliuraran el proper 24 de maig. 

El termini màxim de presentació és el 30 d’abril. L'únic requisit és que el candidat o la candidata han de ser menors de 42 anys. Totes les persones que presentin una candidatura participaran en el sorteig d’un lot de vins i olis amb DO i productes de l’Empordà. 

Els Premis Emprenedors Alt Empordà tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. Aquests guardons es distribueixen en quatre categories. El Premi Jove Empresari que distingeix l’empresari empordanès menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada; el Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement; el Premi a la Millor Idea de Negoci: per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca; i, finalment, el premi a la Línia de Negoci Innovadora, per a aquella empresa que hagi estat capaç d’obrir la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys. 

El termini de presentació de les candidatures a Jove Empresari, Emprenedor i Línia de Negoci innovadora, previst inicialment pel dia 15 d’abril, ha decidit ampliar-se fins al 30 d’abril de 2013. Les candidatures dels estudiants dels Instituts es podran presentar fins al 6 de maig. 

El lliurament dels premis es farà el 24 de maig, a l’Escola d’Hosteleria de l’Alt Empordà. Aquesta convocatòria està impulsada l’AJEG (Associació de Joves Empresaris de Girona), el Setmanari de l’Alt Empordà, Fòrum Imagina, l’Ajuntament de Figueres i el Consell de l’Alt Empordà.