Amelló suggereix a Casellas que presenti una moció i busqui suport amb ERC i la CUP per ser alcalde

2018-07-26 13:30

El portaveu municipal de Ciutadans a Figueres, Héctor Amelló, ha volgut respondre als atacs del regidor socialista a l'Ajuntament de Figueres, Pere Casellas, qui va criticar ahir que el partit taronja no vulgui sumar-se a un govern de concentració amb totes les forces de l'oposició. “Si tanta pressa té per ser alcalde presenti una moció i busqui suport amb ERC i la CUP” ha comentat Amelló, "si pretén fer com Pedro Sánchez i pactar un govern amb els separatistes que no compti amb el nostre vot”.

Amelló ha volgut celebrar que Pere Casellas "se sumi al que portem temps denunciant, i es que la ciutat està completament abandonada de gestió” però al mateix temps ha volgut recordar que això també es responsabilitat del PSC. “Qui va posar a Felip al capdavant de Figueres i va governar amb el separatisme fins el gener de 2017 va ser el PSC” ha precisat. 

El regidor taronja ha titllat d’“idea de Nàrnia” la pretensió del socialista de configurar un govern de concentració “amb partits separatistes i supremacistes que ataquen les nostres seus, ens impedeixen fer actes públics i volen trencar la convivència” i ha afegit que la idea del govern de concentració “és de piròman bomber” perquè “els socialistes van col·locar Felip i ara vol desallotjar-la però sumant amb els separatistes més radicals”. 

“Ja vam dir el 2015 que PSC+CiU no tenien projecte de ciutat perquè això va ser un pacte de cadires i egos que ha donat com a resultat el caos actual. No entrarem en un govern de concentració amb separatistes, nosaltres tenim un projecte de futur que volem materialitzar a partir 2019" ha conclòs Amelló.